Mijn passies in het leven, muziek en fashion

Mijn passies in het leven, muziek en fashion

Passies in het leven : muziek en fashion

Mijn passies in het leven, muziek en fashion

Naast een leven als lerares aan de muziekacademie ben ik ook de keys/pianiste van Praga Khan. Een job die ik met passie vervul en waarbij steeds een hoog rock en roll gehalte in de performances aanwezig is. Zo ook bij de voorstelling van de nieuwe CD van Praga Khan - MindGames - in Het Depot in Leuven.

Een geslaagd optreden met veel positieve reacties van de fans!
Kleine -fashion-noot: mijn outfit is van de hand van Maison Tylaine (who else!) en zat als gegoten ♥♥♥

Nogmaals een crossover in passie en creativiteit, in muziek en fashion.

Bedankt aan de fotografen Luc Luyten en Nin Fonténai voor de mooie pics!

Groetjes

Tylaine

 Depot1

 

Depot2

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »